Fordítóirodai ERP fejlesztése

Az A.G.E Bt. 1991 óta meglévő cég, mely jelenlegi felállásában 2006 óta van jelen a piacon. A vállalkozás fő tevékenysége a fordítás, tolmácsolás. A cég fordítási szolgáltatást közvetít, fordítások szervezését, projektmenedzselését végzi KKV-k számára. 

A projekt keretében egy kifejezetten fordítóirodáknak szánt ERP rendszer került kifejlesztésre. A vállalatirányítási rendszer képes automatizálni a fordítási szolgáltatás feladatait, ezáltal gyors reagálást biztosít. A munka sokkal hatékonyabbá tehető és jobban koordinálhatók az egyes lépések. A fordítási üzletágban nagyon sok a rövid határidős megbízás, ezért fontos a jó nyilvántartás, a nyomonkövetés, mert így biztosítható, hogy magas minőségben megy végbe a folyamat. A kifejlesztett rendszer ezt támogatja. 

A fejlesztés hatására a fordítóirodák munkavégzése jóval hatékonyabbá válik, ezáltal a humán erőforrás bevonásával történő fordítás továbbra is versenyképes lehet az olcsó, de még mindig sok hibával dolgozó gépi fordítással szemben.  A fordítással foglalkozó vállalkozások számára a kifejlesztett ERP rendszer megoldást kínál a versenyképesség fenntartására azzal, hogy ők is bevonnak olyan technológiát, mely könnyebbé és gyorsabbá teszi a munkavégzést, ám nem helyettesíti a "kézi" fordítást.

Kedvezményezett neve: A.G.E. Szolgáltató Betéti Társaság
Projekt címe: Fordítóirodai ERP rendszer kifejlesztése az A.G.E. Bt-nél
Szerződött támogatás összege: 16 029 000 Ft
Támogatás mértéke: 60 %
Projekt befejezési dátuma: 2022.06.27.
Projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00476


Leave a Comment: